Sunday , 8 December 2019

SKEMAT KOMBETARE TE SUBVENSIONEVE

Skemat kombetare te subvensioneve kete vit do te kene nje sere ndryshimesh ne krahasim me nje vit me pare. Nje gje e tille pohohet nga drejtori i bujqesise Mustaf Kraja, qe thote se kete vit perfitues i drejtperdrejte eshte fermeri. Nderkohe, mbeshtetja ne blete kete vit do te behet jo per 100 por 50 blete minimumi, me kusht qe te jene te regjistruara dhe te matrikulluara.

Drejtori Kraja zhvilloi nje takim me perfaqesues te AZHBR dhe ministrise se bujqesise ne Shkoder.

Lexoni dhe kete

NJË XHAMI E RE NË SHKODËR

Një tjetër xhami i shtohet Shkodrës. Kështu këtë të premte është inaguruar xhamia në fshatin …