”SMILE ALBANIA” PROJEKTI SEZONAL I MINISTRISE SE TURIZMIT

Prej kohësh, Ministria e Turizmit ka prezantuar projektin e saj më të ri. “Smile Albania” është një projekt që synon zhvillimin e turizmit në zonat e mbrojtura të vendit tonë. Kështu, në Qarkun Shkodër mbi 100 të rinjë janë punësuar në mënyrë sezonale ku do të shërbejnë në 6 pika kryesore.

Ndërkohë, të rinj të ardhur nga qytete të ndryshme, shprehen se angazhimi tek ky projekt është një eksperiencë e bukur për to.

Të rinjtë do të shoqërojnë turistët e ndryshëm në zonat e mbrojtura për të parë nga afër mundësitë që ofron vendi ynë, sidomos në sezonin e verës.

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIM URBAN TEK BLLOQET E BANIMIT “QEMAL DRAÇINI”

Po shkon drejt përfundimit rikualifikimi urban i blloqeve të banimit “Qemal Draçini” në qytetin e …