Sunday , 19 September 2021

“SOFRA E MALESISE SE MADHE 2017” ME 27 DHJETOR NE OREN 19:00

“Sofra e Malesise se Madhe 2017” vjen me 27 Dhjetor ne oren 19:00 ne Bar Restorant “Besjoni” per te gjithe banoret e kesaj treve, por jo vetem, pasi te ftuar jane edhe banore nga zona te tjera. Nje mbremje festive qe organizohet me rastin e festave te fundvitit ne Malesi te Madhe. Ne kete mbremje festive do te kete performance live nga kengetare te perzgjedhur nga Shqiperia, Kosova dhe Mali i Zi. Nje gje e tille u be e ditur edhe nga producenti i kesaj sofre, Sokol Tatiaj, qe theksoi se do te kete edhe shume surpriza gjate kesaj mbremje.

“Sofra e Malesise se Madhe 2017” do te rregjistrohet e plote nga Tv Rozafa dhe do te jepet gjate neteve te nderrimit te vitit.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …