Wednesday , 23 September 2020

“SOFRA PUKJANE”, THIRRJE BIZNESIT PER INVESTIME!

Ndonese nj ndr zonat e harruara t Shqipris, thuajse e izoluar dhe larg vemendjes se strukturave shteterore prej vitesh, Puka, kjo treve me tradita pas te ciles jane te lidhura nje sere ngjarjesh historike nuk harrohet nga bijte e saj. Ashtu sic ndodh prej tete vitesh edhe ne keto dite nentori biznesmenet dhe intelektualet pukjan qe jetojne ne metropolin shqiptar u rikthyen serish duke u bere bashke atje ne mesin e bjeshkve te Pukes.

Njohja me problematikat e qytetit, kontributi aq sa munden per te, ringjallja e jetes kulturor-artistike dhe promovimi I vlerave turistike te kesaj zone, ky eshte dhe qellimi I kesaj veprimtarie te pervitshme ne Puke, e cila gjate vitit te fundit po bene gjithnje e me shume perpjekje per te dal nga harresa qeveritare.

Mungesa e Investimeve, kolpasi financiar ne te cilin ndodhet bashkia si pasoje e borgjeve te trasheguara nevoja per permresimin e infrastructures dhe permiresimi I sherbimeve shteterore ndaj ketij komuniteti qe bie preh e reformave qeveritare prej 20 vitesh ishin kryefjala e Sofres Pukjane edhe kete vit.

Lexoni dhe kete

TURIZMI KULTUROR NË SHKODËR DREJT ZEROS

Një nga sitet më atraktive turistike sic është Kalaj Rozafa e Shkodrës, këtë vit është …