Friday , 17 September 2021

SOKOLI: DUHET TREGUAR KUJDES ME I MADH NDAJ MONUMENTEVE TE KULTURES

Eshte shume e rendesishme qe ne dite te tilla mesazhi te jete sa me i forte per shoqerine ne lidhje me mbrojtjen dhe mirembajtjen ndaj monumenteve te kultures. Ky eshte apeli i pergjegjes sektorit ne DRKK Shkoder, Helidon Sokoli, qe kerkon nje kujdes me te madh ndaj monumenteve te kultures.

Apeli i Sokolit per ruajtjen e monumenteve vjen ne Diten Nderkombetare te Trashegimise Kulturore, qe shenohet me daten 18 Prill, e shpallur qe ne vitin 1983 nga UNESCO.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …