Sunday , 19 September 2021

SOKOLI: NDERHYRJE NE MONUMENTE TE KULTURES EDHE NE 2017-en

Pas nje pune te suksesshme ne vitin 2016 persa i perket rikonstruksionit te shume objekteve te kultures, Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare Shkoder eshte ne fazen e hartimit dhe do te planifikoje nderhyrjen ne disa monumente edhe ne vitin 2017. Nderhyrje qe do te kryhen kryesisht ne ato monumente qe nuk kane pasur nderhyrje me pare. Nje gje e tille u premtua nga pergjegjes sektori ne DRKK Shkoder, Helidon Sokoli.

Sokoli premtoi se nje vemendje do ti kushtohet edhe Kalase se Drishtit ne Shkoder, qe nuk njeh nderhyrje qe prej shpalljes se saj monument kulture.

Nderhyrje do te kete edhe ne Uren e Mesit, si edhe ne objekte te tjera kulturore ne qytetin e Shkodres, por edhe te bashkive te tjera.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …