Thursday , 19 April 2018

“SOLIDARITET KUNDER URISE, BASHKIA SHKODER I BASHKOHET NISMES SENSIBILIZUESE

Thirrjes se organizates FoodBank Albania per te dhuruar ndihma ushqimore ne ndihme te familjeve ne nevoje i eshte bashkuar edhe Bashkia Shkoder. Ky institucion, ashtu si institucionet te tjera ne qytetin e Shkodres, po grumbullon ndihma ne ndihme te ketyre familjeve nen moton “Solidaritet kunder urise, dhuro per familjet ne nevoje.” Aktiviteti u organizua ne hollin e Bashkise Shkoder.

Bashkia Shkoder ka planifikuar qe ndihmat ushqimore te dhurohen jo vetem kete te merkure, por edhe gjate te se Enjtes.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …