Monday , 17 December 2018

“SOLIDARITET PER SHTRESAT NE NEVOJE”

Festat e fundvitit sjellin në vemendje shtresat në nevoje, të cilët nuk kanë mundesi financiare për të festuar.Duke ju referuar këtij fakti Ipeshkvi i Mirditës ,Gjergj Meta, ka kërkuar solidaritetin e të gjithë shoqërisë për ti ndihmuar të varferit në prag të festave të fundvitit.Sipas Metes të gjithë aktoret publik dhe privat duhet të behen bashkë për të zbutur varfërin në vendin tonë.

Mirdita renditet një ndër zonat më të varfera në vendin tonë, pasi shumë familje nuk sigurojnë të ardhura as për minimumin jetik.Në vazhdimesi kleri katolik në bashkëpunim dhe me aktor të tjere lokal, ju kanë ardhur në ndihmë familjeve në nevoje.

Lexoni dhe kete

“ARTI KUNDER DHUNES”

Në kuadër të projektit “Arti kundër dhunës”, Bashkia Shkodër ka organizuar pasditën e së premtes …