“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat kundër pejgamberit Muhamed alejhi selam.

Por, ne këtë islam duhet ta kuptojmë siç duhet. Kështu u shpreh mendimtari islam nga Damasku, Salahudin Ahmed Keftaro.

Ai mori pjesë në hytben e kësaj të premte në xhaminë e Parrucës së qytetit të Shkodrës.

Myftinia Shkodër vijon organizimin e aktiviteteve përkujtuese të 16 nëntorit 1990 dhe ditëlindjes së profetit Muhamed.

Lexoni dhe kete

PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po …