SQARIMET PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Sqarimet per skemen e re te ndihmes ekonomike kane qene ne fokus te nje takimi te zhvilluar kete te marte ne Shkoder. Ne takimi e organizuar nga Sherbimi Social Shkoder me administratoret shoqeror u diskutua per familjet e perjashtuara nga skema e re. Drejtori i drejtorise ekonomike ne Bashkine Shkoder, Shkelzen Mustafaraja, tha se kjo reforme nuk eshte gati per te startuar, prandaj nuk duhet te kishte nisur.

Nderkohe, drejtorja e sherbimit social ne Qarkun Shkoder, Valbona Tula kerkon qe ky fond te vihet ne zbatim.

Per shkak te takimit, qytetaret nuk kane pasur mundesi qe te zhvillojne as aplikime per futjen ne skemen e re te ndihmes ekonomike.

Lexoni dhe kete

PLOTESON KRITERET, POR NUK LEJOHET TE APLIKOJE PER SUBVENSION

Ka investuar në sektorin e bujqësisë, duke mbjellë 8 dylim shegë në formatin intensiv, por …