STARTON FESTIVALI I 56-te MBAREKOMBETAR I KENGES PER FEMIJE

Mbrëmjen e së premtes ka startuar Festivali i 56-të Mbarëkombëtar i Këngës për Fëmijë në qytetin e Shkodrës. Një festival i kthyer në traditë prej vitesh në këtë qytet, por ndryshe nga edicionet e tjera, këtë herë u organizua në ambjentet e teatrit “Migjeni”.

Drejtori i festivalit, Kujtim Alia, thotë se disa pikësynime që i kishim vënë vetes i realizuam. Ndërkohë, flet edhe për organizimin e festivalit në teatër.

Festivali i 56-të Mbarëkombëtar i Këngës për Femijë do të zhvillohet edhe në datat 2 dhe 3 Qërshor.

Lexoni dhe kete

“JUGORI” I FASBINDER, PREMIERE ME 21 DHJETOR NE TEATRIN “MIGJENI”

“Jugori” i shkruar nga Rainer Werner Fassbinder do vij si premire ne Teatrin “Migjeni” ne …