Breaking News

STARTON KAMPIONATI I PING PONGUT

Kete te enjte ka startuar Kampionati i Ping Pongut ne qytetin e Shkodres. Ashtu si kampionati i shahut i zhvilluar para pak ditesh, edhe kampionati i ping pongut u organizua ne ambjentet e Qendres Kulturore te Femijeve Shkoder. Ne kete kampionat merrnin pjese nxenes te 32 shkollave te Bashkise Shkoder. Inspektori i QKF Shkoder, Agim Troshani thote se pjesemarrja po shtohet dhe ka rritje te cilesise.

Ai flet edhe per kushtet e zhvillimit te aktiviteteve sportive ne shkollat e Shkodres.

Ky kampionat do te zgjase dy dite, nderkohe ne javet e ardhshme jane planifikuar te zhvillohen edhe kampionate te tjera mes nxenesve te shkollave te Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

KAJOSHI & VJERDHA: SYNOJMË MEDALJE NË LOJËRAT MESDHETARE

Përgatitjet e kombëtares shqiptare të boksit tashmë kanë marrë fund dhe mëngjesin e së shtunës …