STARTON PROJEKTI PER MENAXHIMIN E MBETJEVE

Ka startuar ne qytetin e Shkodres Nėn-projekti “Menaxhimi i Mbetjeve tė Ngurta nė zonat ndėrkufitare rurale dhe bregdetare tė rajonit tė Evropės Juglindore” ky projekt ka mbledhur drejtues te larte te pushtetit vendor si dhe ekperte te menaxhimit te mbetjeve. E pranishme ishte edhe kryebashkiakia Voltana Ademi. Kryetari  i shoqates se njesive vendore Agron Haxhimali tha se prej 1 viti e gjysem studimi mbi mbetjet ka nxjerre ne pah mjaft mangesi

Kryetarja e Bashkise Voltana Ademi e quajti nje sfide te rendesishme per bashkine e re menaxhimin sidomos te mbetjeve te ngurta.

Projekti drejtohet nga  Fondi I hapur rajonal per Europen Juglindore si dhe Shoqata e bjesive administrative. Ky projekt zgjat 2 dite dhe do te fokusohet tek bashkpunimi rajonal I Evroper Juglindore per menaxhimin e mbetjeve.

Lexoni dhe kete

447 BIZNESE TE KONTAKTUARA NGA DREJTORIA TATIMEVE SHKODER

QĆ« prej muajit Shkurt, Drejtoria e Tatimeve ShkodĆ«r po zhvillon takime me bizneset e ShkodrĆ«s. …