Wednesday , 22 January 2020
Breaking News

STERILIZIMI I KAFSHËVE NË SHKODËR

Prej disa ditësh në Shkodër është kryer procesi i sterilizimit të disa kafshëve në Shkodër nga një organizatë e huaj. Është parashikuar që deri në 100 kafshë të bëhen pjesë e këtij proçesi.

Sala flet edhe për qentë endacakë, që vijojnë të jenë problem për shumë qytetarë….

Sipas saj, insitucionet duhet të luajnë rolin e tyre në mbrojtjen e këtyre kafshëve.

Lexoni dhe kete

OSHEE ZBARDH BILANCIN E SAJ PËR 2019

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka publikuar një njoftim zyrtar nëpërmjet të cilit tregon …