STINA E VERES, DEMET E KONSIDERUESHME NE BUJQESI

Problemet e bujqesise krijohen nga dy faktore kryesore, sic jane ceshtja e kullimit dhe thatesira. Keshtu shprehet specialisti i bujqesise ne Shkoder, Ernest Luka. Sipas tij,  thatesira e kesaj vere ka ndikuar ne prodhimet bujqesore, ku  fermeret nuk nxjerrin as leket qe kane investuar. Luka pohon se temperaturat e larta te kesaj vere kane ndikuar tek te gjithe kulturat bujqesore.

Specialist i bujqesise thekson se nje situate e tille nuk ishte pare prej vitesh dhe demet tek fermeret natyrisht qe kane qene te medha.

Lexoni dhe kete

EKSPOZITE ME FOTO NGA BURGU I SPAÇIT

Një ekspozitë me foto nga burgu famëkeq i Spaçit është organizuar pasditën e së dielës …