Sunday , 17 December 2017
Breaking News

“STOP DHUNES PSIKOLOGJIKE DHE FIZIKE NDAJ FEMIJEVE”

Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian ne Shkoder, ne bashkepunim me World Vision dhe Projektin ESERE, “Fuqizimi Social dhe Ekonomik per Romet dhe Egjiptianet-shtyse per perfshirjen sociale”, organizuan kete te Enjte nje ekspozite. Ne kete ekspozite u paraqiten piktura te grupeve te mbrojtjes se femijeve, me teme: “Stop dhunes psikologjike dhe fizike ndaj fëmijeve”. Drejtuesja e EUIC Shkoder, Shehiada Piraniqi tha se ne javet ne vijim do te kete te tjera takime per keto tema per te pare sa efektive jane keto aktivitete.

Kjo ekspozite pasqyron kontributin e grupeve te mbrojtjes se femijeve ne shkollat 9-vjeçare ne Guci, Bardhaj dhe Zues, si dhe te nxenesve te shkollës “Liria” si qender komunitare per promovimin e te drejtave te femijeve dhe ndergjegjesimin e komunitetit per parandalimin e dhunes psikologjike dhe fizike ndaj tyre.

Lexoni dhe kete

QENDER PER PERSONAT ME AFTESI NDRYSHE NE MIRDITE

Mirdita tashmë ka një qender për përsonat për përsonat me aftësi ndryshe.Ngritja e qendres “Mëso …

Abonohu per lajmet e fundit
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Abonohu sot per lajmet me te fundit !
×
×
WordPress Popup Plugin