Thursday , 15 April 2021

“STUDENTET E DREJTESISE NE SHERBIM TE QYTETAREVE NE NEVOJE”

Eshtë zhvilluar në Lezhë forumi përmbyllës, në kuader të projektit “Studentet e drejtësisë në shërbim të qytetareve në nevojë”.

Gjatë takimit u prezantuan arritjet e këtij projekti, ku përgjatë 10 muajve të zbatimit të tij është asistuar në 40 raste, duke ju ofruar ndihmen juridike parësore.

Ky projekt i cili është zbatuar nga qendra “Altri” është financuar nga Word Vizion në bashkëpunim me Bashkimin Evropian, ndërsa ishte një ndër aktivitet e planifikuara në planin e veprimit për strategjinë e edukimit ligjor.

Lexoni dhe kete

PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po …