Breaking News

STUDENTET E SHKODRES VIJOJNE BOJKOTIN E MESIMIT

Studentët e Universitetit të Shkodrës vijojnë bojkotin e procesit mësimor. Këtë të hënë ato janë mbledhur në një takim në fakultetin e gazetarisë dhe kanë dalë me një kërkesë të re. Ato kanë një ankesë për numrin e pikëve kredite që penalizon studentët e vitit të dytë që nuk kanë arritur kuotën e 30 pikëve/kredite për të kaluar në vitin e tretë. Kështu, studentët kërkojnë që tu jepet mundësia për të kaluar në vitin e tretë me 25 pikë, duke filluar nga viti akademik 2018-2019. Ndërkohë, ato kërkuan edhe shkarkimin e kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit Studentor.

Në takim me studentët merrnin pjesë edhe pedagogë të Universitetit të Shkodrës, duke dalë në mbështetje të studentëve për kërkesat e tyre.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …