Saturday , 14 December 2019

STUDENTET E USH NE PROTESTE PER GODINEN E RE

Studentet e Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës kanë protestuar para godines së re të fakultetit Juridik dhe Ekonomik, e cila sipas tyre nuk po hapet, pavarësisht premtimit nga vetë Kryeministri që për 45 ditë ajo do jetë gati për studentet. ndërsa sic duket nuk do jetë gati as për vitin e ri akademik.

Studentët e Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës kanë protestuar edhe herë tjera për mos hapjen e kësaj godine, ndërs shprehen se është e pa mundur që në temperatura të larta të kryeht një proces normal mësimor.

Protesta e studentëve do vijoin protestën e tyre deri në hapjen e auditorëve të kësaj godine e cila do duhej të ishte e përfunduar dhe në shërbim të studentëve.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

2 pika kanë qenë në rend dite në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër. …