STUDENTET NE URGJENCEN E SHKODRES

Studentët e ngujuar nuk marrin shërbimin mjeksorë, denoncimi erdhi nga studentët e ngujuar të cilët për të disatën herë përballen me neglizhencën e urgjencës së shkodrës.

Ata shprehen se studentja Pranvera Paci ka disa herë që ka shfaqur probleme shëndetësore dhe disa herë na është thënë që trajtimin mjeksorë mund ta merrni nga universiteti se për ju nuk kemi ambulanca.

Studentët sqarojnë se janë detyruar të blejnë ilacet për studentën e sëmurë dhe se deri tani ndaj shqetësimeve të tyre nuk janë përgjigjur institucionet shëndetësore në Shkodër.

Lexoni dhe kete

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, …