“STUDIME ETNOLOGJIKE TE SHQIPERISE S’EPERME”

Me rastin e 1-vjetorit te vdekjes se studiuesit Vili Kamsi, kete te shtune eshte organizuar promovimi i librit “Studime etnologjike te Shqiperise se Eperme” te Dom Ernesto Kozit, te perkthyer nga Vili Kamsi. Nje liber qe eshte nje permbledhje artikujsh qe trajton fiset e Shqiperise se Eperme.

Aktiviteti erdhi i organizuar fale bashkepunimit te dy biblotekave te qytetit te Shkoders, “Marin Barletit” dhe biblotekes shkencore te universitetit.

Lexoni dhe kete

NUMRI I VIZITOREVE PRANE MUZEUT “VENDI I DESHMISE DHE KUJTESES” NE RRITJE

Numri i vizitorëve ka njohur një rritje në 6 mujorin e parë të këtij viti …