SULMOHET INFERMIERJA E URGJENCES SE SHKODRES

Dy ditë më parë në Urgjencen e Spitalit Rajonal të Shkodrës është sulmuar një infermiereve, për këtë shkak personi I Spitalit rajonal të Shkodrës ka dal me një deklaratë ku I kërkohet qeverisë që të ritet siguria e personelit mjeksorë pasi rastet e sulmeve po bëhën të shpeshta.

Infermieraja e Urgjences ne Spitalin Rajonal te Shkodres me inicialet L.P është sulmuar fizikisht nga një person, ky është rasti I dytrë brenda pak javësh kur bluzat e bardha në Spitalin e Shkodrës sulmohe. Dy javë më parë është sulmuar fizikisht në ambientet e punës mjeku kirurg Besmir Grizhja, cka solli edhe reagimin e personelit.

Por përkundër apeleve të një pas njëshme të mjekve dhe infermiereve të spitalit të Shkodër për rritjen e sigurisë situate vazhdon të jetë e njëjtë.

Lexoni dhe kete

MESAZHI I MYFTIUT TE SHKODRES PER MUAJIN E RAMAZANIT

Mesazhi i Myftiut të Shkodrës me rastin e Muajit Ramazan 1439 Imam Muhamed B. Sytari …