Saturday , 8 August 2020

SUZANA GOLEMI FLET PËR HERË TË PARË SI REKTORE E USH

Prezantimin e saj të parë si rektore e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi, e nisi me një falenderim për të gjithë pedagogët e Universitetit të Shkodrës, në mënyrë të veçantë ato që e votuan dhe i besuan drejtimin e Universitetit. Por, një falenderim special e kishte edhe për studentët që e mbështetën.

Golemi premton se do të japë kontributin e veçantë për rritjen e numrit të studentëve.

Suzana Golemi fitoi garën ndaj ish-rektorit Adem Bekteshi me 2 vota diferencë, por me një mbështetje shumë më të madhe në votat e studentëve.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …