Breaking News

“SWING JAZZ MARATHON NE SHKODER”

Muzika Jazz e cila thyen cdo zinxhir mberthyes sepse buron nga shpirti solli ne Shkoder 500 pjesemarres ne kete edicion te trete te Swing Maraton.Klubi i fansave të Hemingway-t Shqipëri organizojnë më 30 prill, Ditën Ndërkombëtare të Jazz-it, “Swing Marathon”.

Treni, veshjet e kohes pushtuan qytetin e Shkodres. Qendra e qytetit u pushtua nga muzikantet e Jazzit qe per ore te tera Shkodren e mbushen me muziken e shpirtit dhe nuk pranon te kufizohet.

 

Lexoni dhe kete

“JUGORI” I FASBINDER, PREMIERE ME 21 DHJETOR NE TEATRIN “MIGJENI”

“Jugori” i shkruar nga Rainer Werner Fassbinder do vij si premire ne Teatrin “Migjeni” ne …