Monday , 16 September 2019

“SWING MARATHON” NE SHKODER

Kanë udhëtuar me tren nga Tirana drejt Shkodres duke na rikthyer pas në kohë, në vitet 40 – 50, në udhëtimin “Swing Marathon”, kushtuar ditës ndërkombëtare të Jazz-it.

I organizuar për herë të katërt në Shqipëri nga “Hemingway fun club” Shkodra u bë serish mikepritese e ketij eventi kulturor, që gjallëroi rrugët e qytetit përmes ngjyrave, muzikës dhe vallëzimeve.

Të gjithë i duan këto ritme, kërcejnë me to dhe për orë të tëra vendosin t’i ikin rutinës së përditshme.

Teatri “Migjeni” ishte ndalesa e fundit, aty ku për orë të tëra muzika, vallëzimet dhe ngjyrat që na kthyen pas në kohë u shkrinë në një.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …