SYTARI: E DHIMBSHME QE RINIA LARGOHET

Eshte e dhimbshme qe edhe sot pas 29 vitesh rinia shqiptare largohet. Po shfaqen veset me te liga ne historine e rraces njerzore, ka qene kjo deklarata e Myftiut te Shkodres Imam Muhamed Sytari me rastin e 29 vjetorit te hapjes se Xhamise se Plumbit dhe shpalljes se lirise ae besimit ne Shqiperi. Ai shton se drejtuesit e vendit mburrem me çeshtje qesharake ndersa mjerimi dhe skamja perhapen ne vend.

Ne duhet te bashkepunojme me shume duhet te ofrojme alternativa sepse nje vend pa alternative kthehet ne more e kjo per shkak te politikave te gabuara.

Imam Muhamed Sytari beri thirrje per bashkepunim dhe gjetjen e zgjidhjeve per kapercimin e situates ne te cilen ndodhet vendi.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …