Friday , 22 November 2019

TAKIM KOMBETAR I ORKESTRAVE FRYMORE

Për herë të parë në qytetin e Shkodrës u organizua një aktivitet i veçantë, që bashkonte bandat frymore më të rëndësishme të vendit tonë. “Takim kombëtar i orkestrave frymore” titullohej aktiviteti që nisi me një përformancë në rrugët e qytetit për të vijuar në teatrin “Migjeni” të qytetit të Shkodrës.

Ky aktivitet u vlerësua edhe nga kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi.

Në këtë aktivitet 2-ditor marrin pjesë banda frymore e qyteteve të Shkodrës, Elbasanit, Durrësit, Beratit, Lezhës, si edhe ajo e Tivatit dhe e shkollës së mesme artistike “Prenkë Jakova”.

Lexoni dhe kete

PROMOVOHET NE LEZHE LIBRI “MIRDITA PER KOL MIRDITEN”

Gazetari i njohur Gjergj Marku ka promovuar në Lezhë librin tijë “Mirdita për Kol Mirditën”, …