TAKIM MBI PARANDALIMIN E LUFTES NDAJ KANABISIT

Prefektura e qarkut Shkoder ka mbledhur shtabin e emergjences dhe task-forcen, per te koordinuar punen ne parandalimin e kultivimit te kanabisit. Mbledhja u zhvillua me dyer te mbyllura, ndersa Nenkryetari i Bashkise Shkoder Arben Gjuraj thote se problem mbetet roli i kryepleqve, ku per shkak te presioneve qe ushtrohen ndaj tyre, ka disa fshatra qe askush nuk pranon te marre kete post.

Prefekti nga ana tjeter thote se kanabisi nuk ka asnje lidhje me fushaten elektorale, dhe koordinimi i punes duhet te jete i suksesshem.

Disa here jane zhvilluar takime mes institucionesh mbi ndarjen e pergjegjesive ne parandalimin e kultivimit te kanabisit, por deri tani nuk kane rezoltuar efikase.

Lexoni dhe kete

FARMACISTET NE SHKODER NE PROTESTE

Farmacistët në disa qytete të vendit kanë mbyllur dyert në shenjë proteste në lidhje me …