Friday , 3 December 2021

TAKIM ME ARTISTËT E SHKODRËS DHE MALËSISË SË MADHE

Kandidati për deputet i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Agron Çela, zgjodhi që me artistët e Shkodrës dhe Malësisë së Madhe të organizojë një panel diskutimi.

Në fokus ishin problematikat që ato kanë dhe mbështetja që kërkohet prej institucioneve vendore e qëndrore.

Çela tha se programi i LSI i ka kushtuar një zë të veçantë artit e kulturës, e cila në këto 8 vite ka patur jo pak probleme.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …