Saturday , 7 December 2019

TAKIM ME STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK TË USH

“Rritja e pjesëmarrjes aktive të shtetasve përmes forcimit të nismës ligjvënëse të shtetasve dhe mjeteve të tjera kushtetuese”. Kështu titullohej aktiviteti i organizuar këtë të enjte në Shkodër, me studentë të fakultetit juridik të Universitetit të Shkodrës. Një ligj i cili u krijon mundësi qytetarëve që të dërgojnë në Kuvend propozime të ligjeve për miratim.

Ligji “Për nismën ligjvënëse të zgjedhësve në Republikën e Shqipërisë ngarkon Komisionin Qendror të Zgjedhjeve për të verifikuar listën e firmëtarëve përpara depozitimit të nismës në Kuvend.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …