TAKIM NE PREFEKTURE PER SITUATEN E ZJARREVE

Është mbajtur në prefekturë mbledhja e radhës për situatën e zjarreve. Prefekti I Qarkut Shkodër Paulin Radovani kërkoj mbështetje më të madhe ndaj shërbimit zjarrfikës për të përballuar situate e krijuara.

Nga ana tjetër edhe Drejtori I Koordinimit me Prefekturat  Bekim MuratiI pranishëm në mbledhje u shpreh se kërkohet angazhim I të gjithëve me qëllim arritjen e rezultateve.

Një shtim fondesh për PMNZSH-në me qëllim plotësimin me personel dhe me mjete zjarrfikësve është kërkesa e Kryetarës së Bashkisë Shkodër Voltana Ademi. Në mbledhje ishin të pranishëm drejtues të pushtetit vendor dhe të institucioneve qëndrore dhe vendore. Shkodra si qark krahausar me pjesët tjera të vendit ka pasur situatë më të qetë gjatë kësaj periudhe zjarresh.

Lexoni dhe kete

KONTROLLET E KRYERA NGA AUTORITETI KOMBETAR I USHQIMIT

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural krahas vëmendjes për kontrollet e produkteve ushqimore, ka kushtuar …