Thursday , 21 February 2019

TAKIM PAS 30 VITESH PER ISH-MATURANTET E “OSO KUKES”

Janë takuar me njëri tjetrin pas 30 vitesh që kaluan në bankat e shkollës. Ish-maturantë të vitit 1988 të gjimnazit “Oso Kuka” kanë zhvilluar këtë të dielë një takim mes tyre për të rikujtuar kohën që kanë kaluar në bankat e shkollës. Në fjalën e tyre, ato shprehen të lumtur për këtë takim dhe kënaqësi që kujtojnë edhe njëherë atë që kanë kaluar në ish-gjimnazin e tyre.

Tashmë është kthyer në traditë, që ish-maturantë të viteve të ndryshme të shkollavë të Shkodrës të takohen me njëri-tjetrin për të kujtuar kohën që kanë kaluar në shkollë.

Lexoni dhe kete

BASHKIA LEZHE NIS REHABILITIMIN E RRUGES SE KOTERRIT

Me ta ardhurat e sajë Bashkia Lezhë ka nisur një sërë investimesh për rehabilitimin e …