Breaking News

TAKIM PAS 35 VITESH PER ISH-MATURANTET E “PRENKE JAKOVES”

Pas 35 vitesh ish-maturantë të shkollës së mesme artistike “Prenkë Jakova” të qytetit të Shkodrës u ritakuan edhe njëherë me njëri-tjetrin. Ato kanë shfrytëzuar pushimet në atdhe për të kujtuar edhe njëherë kohën që kanë kaluar në bankat e shkollës. Ato vizituan klasat, koridoret dhe bankat që qëndruan në këtë shkollë dhe tregojnë emocionet e tyre.

Një takim emocionues edhe për ish-mësuesen e tyre kujdestare, që ka punuar për 22 vite në këtë shkollë.

Takimi vijoi në një mjedis festiv, ku ish maturantët e vitit 1983 kaluan disa orë ndryshe me njëri tjetrin.

Lexoni dhe kete

SHQIPERIA NE RRUGEN E PLAKJES

Numri i lindjeve pësoi sërish rënie në tremujorin e dytë të viti. Sipas të dhënave …