Sunday , 17 February 2019

TAKIM PER RRUGEN E THETHIT

Bashkia e Shkodrës ka zhvilluar një takim konsultativ mbi projektin e Riokostrukcionit te rrugës Qaf’Thore- Theth një investim I bankës botërore dhe të Fondit Shqiptar të Zhvillimit. Kryetarja e Bashkisë Shkodër u shpreh se ky është projekt propozim dhe se gjitha sygjerimet do merren parasysh.

Me një fond prej  794 milion lekësh I paraparë për këtë investim, synohet që të bëhët investimi në 16.1 km rrugë egzistuese me një gjërësi prej 4.7 metra dhe tre tunele panoramike në zonat ku problem janë orteqet. Banorët e zonës dhanë sygjerimet e tyre mbi mundësinë e përfshirjës së gjitha lagjeve të Thethit në këtë investiM. Nga ana tjetër u paraqit edhe projekti I ndërtimit të rrugës Theth- Ndërlysaj si dhe qëndrës së Thethit.

Lexoni dhe kete

QYTETARET TREGOJNE ARSYET E PROTESTES PER TV ROZAFA

Qytetarë dhe mbështetës nga e gjithë Shqipëria ishin të shtunën në protestë ndaj qeverisë Rama. …