Monday , 21 January 2019

TAKIM PER SHPERNDARJEN E FONDEVE TE TRASHEGUARA NGA 2017-ta

Në kuadër të një konsultimi, Bashkiak Shkodër organizoi këtë të hënë një takim për një projekt-akt, ku në fokus ishte shpërndarja e fondeve të trashëguara të vitit 2017, ku në total janë rreth 73 mln lekë të reja. Por, në fakt të bënte përshtypje fakti se pjesëmarrja ishte tepër e ulët, për të mos thënë zero. Gjithsesi, n/kryetarja e Bashkisë Shkodër, Emilia Koliqi tha se të gjitha proçedurat e prokurimit për investimet kanë një zbritje me 20-30% .

Ajo tregoi se në çfarë kriteri është bërë shpërndarja e këtyre fondeve.

Pavarësisht se u prit për më shumë se 30 minuta për nisjen e këtij takimi, përsëri interesimi ishte shumë i vogël dhe salla ishte thuajse e boshatisur.

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …