Wednesday , 18 July 2018

TAKIM RAJONAL ME PSIKOLOGET E QARKUT SHKODER

Ne fokus te ketij takimi ishte ngritja e zyrave rajonale
Në qytetin e Shkodrës është zhvilluar një takim rajonal me psikologët dhe studentët e psikologjisë të Qarkut Shkodër. Në fokus të këtij takimi ishte ngritja e zyrave rajonale. E pranishme në këtë takim, presidentja e urdhërit të psikologut, Valbona Treska, tha se qëllimi i kësaj zyre është për të qenë më afër kryesisë.

Të pranishmit në këtë aktivitet u bënë pjesë e diskutimeve rreth problematikave të ndryshme.

Lexoni dhe kete

SHKOLLA “KOLIN GJOKA” KA HAPUR DYERT PER KURSE

Shkolla profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë ka hapur dyert edhe për zhvillimin e kurseve të …