TAKIM ME SHKRIMTARIN DHE AKADEMIKUN MALAZEZ, PAVLE GORANOVIQ

Ne vijim te aktiviteteve te organizuara per Diten Nderkombetare te Librit, Shoqata e Shkrimtareve te Shkodres zhvilloi kete te Shtune ne biblioteken publike “Marin Barleti” takimin me shkrimtarin dhe akademikun e njohur malazez, Pavle Goranoviq. Gjate ketij aktivitetiu be paraqitja e vellimit te tij poetik “Stinet e humbura”, perkthyer ne gjuhen shqipe nga Dimitrov Popoviq. Kryetari i shoqates se Shkrimtareve Shkoder, Skender Temali tha se ky aktivitet sherben si nje perpjekje per te ndertuar ura te tilla komunikimi kulturor mes Shqiperise dhe Malit te Zi.

Me kete rast u dhuruan edhe libra te perkthyer nga gjuha malazeze ne gjuhen shqipe.

Lexoni dhe kete

“ME SKENËN, PA SKENËN” RIKTHEN NË SHKODËR YMER BALËN

Kishte zgjedhur skenën e teatrit “Migjeni” për të promovuar librin e tij të ri “Me …