TAKIMET ME STRUKTURAT NE PD MALESI E MADHE

Anton Kokaj nuk e fsheh dëshirën për të rikandiduar përsëri për kryetar të Partisë Demokratike në Malësi të Madhe. Por, sipas tij e rëndëëishme është që kandidati i PD të arrijë fitoren në zgjedhjet lokale.

Partia Demokratike do të nis takimet me strukturat e kësaj force politike në Malësi të Madhe. Takimet do të nisin me banorët e zonës së Kastratit.

Ndër të tjera, Kokaj shprehet optimist për një rezultat pozitiv të Partisë Demokratike në zgjedhjet lokale, jo vetëm në Malësi të Madhe, por në të gjithë Shqipërinë.

Lexoni dhe kete

PD KUNDËR ZGJEDHJEVE ME 30 KORRIK NË UNIVERSITETE

Përveç studentëve, edhe Partia Demokratike ka dalë kundër vendimit të ministrisë së arsimit për zhvillimin …