TAKIMET NE DREJTORITE E QARKUT SHKODER

Prefekti i Qarkut Shkodër vijon takimet në drejtoritë e ndryshme të Qarkut Shkodër. Këtë të enjte, ai zhvilloi një takim në drejtorinë e shërbimit social të Qarkut Shkodër, ku u prit nga drejtorja Valbona Tula. Në fokus të diskutimeve ishte skema e re e ndihmës ekonomike, ku për këtë Pjetri tha:

Më pas, ndalesa e radhës e prefektit Pjetri ishte tek drejtoria rajonale e formimit profesional në Shkodër.

Që prej marrjes së detyrës së prefektit të Qarkut Shkodër, Pjetri ka nisur një tur takimesh në drejtoritë e këtij qarku, ku ka kërkuar edhe një plan pune nga drejtuesit e këtyre institucioneve.

Lexoni dhe kete

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e …