TAKIMI PËR TURIZMIN NË VELIPOJË, ADEMI KËRKESË NË NDIHMË TË BIZNESEVE

E pranishme në Velipojë për sezonin turistik, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, tha se jemi në prag të hapjes së sezonit turistik, prandaj kërkoi që të krijohen lehtësira fiskale dhe jo barrë për bizneset.

Sipas Ademit, duhet një rishikim i kohëzgjatjes së plazhit këtë sezon, pasi me atë që është caktuar penalizohen bizneset.

Lexoni dhe kete

HAXHIJA: TAMPON VETËM PËR PERSONAT ME SIMPTOMA

Teste tamponi ka mjaftueshëm në Shkodër, por nuk ka për persona që thjesht duan të …