Friday , 30 October 2020

TAMARA DHE VERMOSHI ME LINJE TE RE TE ENERGJISE ELEKTRIKE

Zonat e Tamares dhe Vermoshit vuajne akoma problemin e furnizimit me energji elektrike. Por, brenda vitit 2017 problemi me energjine elektrike ne keto zona do te jete i zgjidhur. Nje gje e tille u premtua nga administratori i OSHEE-se, Adrian Çela. Çela tha se jane rreth 75 km linje te 20 kv qe do te shtrihen ne zonen e Tamares dhe Vermoshit, por ndertimi i nje nen-stacioni ka kohen e vet teknike.

Me tej, administratori Çela shtoi se vlera e investimit per linjen e re kap shifren e 6.5 mln eurove.

Ne fund, Çela premtoi se brenda muajit Dhjetor ose maksimumi ne Janar do te nis puna per vendosjen e kesaj linje te re ne keto dy zona te thella malore, sic jane Tamara dhe Vermoshi.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDĂ‹RGJEGJĂ‹SIMIT PĂ‹R KANCERIN E GJIRIT

Operatori i ShĂ«rbimeve tĂ« Kujdesit ShĂ«ndetĂ«sor ShkodĂ«r, nĂ« kuadĂ«r tĂ« mbylljes sĂ« muajit tĂ« ndĂ«rgjegjĂ«simit …