Friday , 15 November 2019

TARABOSH, ANTENAT E TRASMETIMIT PREJ 3 DITËSH PA ENERGJI ELEKTRIKE

Prej 3 ditesh, antenat e trasmetimit te mediave audio- vizive ne Shkoder, ne  malin e Taraboshit vuajne mungesen e energjise elektrike. E sikur te mos mjaftonte ky problem deri me tani nuk ka asnje reagim nga operatori i shperndarjes se energjise duke rrezikuar edhe transmetimin e te gjitha mediave qe operojne ne Shkoder, por edhe sinjalin e mediave kombetare te cilat kane te vendosur ne Tarabosh, sinjalin e transmetimit.

Kjo situate e perseritur ne pak dite ka ndodhur pasi eshte djegur transformatori qe furnizon me energji elektrike.

Perballe kesaj situate, neglizhences se OSHEE, shkodranet vuajne mungesen e transmetimit te Tv Kombetare dhe Lokale.  Perballe kesaj situate televizionet I bejne apel drejtuesve te OSHEE- se qe te nderhyjne per riparimin e ketij defekti I cili rendon mbi qytetaret shkodrane, pasi I privon nga sinjalet audio- vizive.

Lexoni dhe kete

BANORËT E KONVIKTIT “SAFET SPAHIA”, PROTESTË PARA BASHKISË

BanorĂ«t nĂ« konviktin “Safet Spahia” nĂ« qytetin e ShkodrĂ«s vijojnĂ« tĂ« kundĂ«rshtojnĂ« zhvendosjen e tyre …