Wednesday , 26 June 2019

TARGIMI I VARKAVE PER LEJEN E GJUETISE

Targimi i çdo varke bëhet në kohën kur çdo gjuetar pajiset me lejën e gjuetisë. Kështu shprehet drejtori i organizatës së menaxhim-peshkimit në Shkodër, Arjan Çinari. Gjatë një prononcimi për mediat, ai foli edhe për lejet e gjuetisë dhe interesin që ka pasur nga qytetarë të ndryshëm.

Ai bën me dije se mjetet që nuk kanë targë do të përballen me ligjin në çdo orar të ditës.

Ndër të tjera, Çinari theksoi se fundi i muajit janar do të jetë afati i fundit për pajisjen me targa të gjitha mjeteve.

Lexoni dhe kete

PROVIMI I FUNDIT I MATURËS SHTETËRORE

Mbi 2 mijë maturantë të shpërndarë në 13 qëndra provimi i janë nënshtruar këtë të …