TASK FORCA KUNDER KANABISIT

Është zhvilluar mbledhja e Task Forcës kundër kultivimit të bimëve narkotike në Shkodër. Prefekti i Qarkut Shkodër Cesk Millja u shpreh se ne duhet të punojmë të gjithë së bashku të heqim Shkodren nga harta e zezë e kultivimit të kanabistit, ndërsa foli edhe për zonat ku kultivimi është problematik.

Nga ana tjetër Nënkryetari i Bashkisë Shkodër Arben Gjuraj u shpreh se njësia vendore ka qenë bashkëpunuese si dhe ka ndihmuar në shmangien e këtij fenomeni.

Shkodra vitin që kaloi ka shenuar një rëni me 60% të kultivimit të kanabisit në nivel qarku.

Lexoni dhe kete

MBI 500 LINDJE NË MATERNITETIN E SHKODRËS NË PERIUDHËN E PANDEMISË

Që nga data 9 mars, kur është shënuar rasti i parë me Covid-19 në vend, …