TATIM-TAKSAT, MASAT E NDERMARRA KUNDER INFORMALITETIT

Drejtori i Drejtorisë Rajonale Tatim-Taksave Shkodër, Hysen Hysaj, ka dal këtë të premte në një konferencë për mediat për masat e ndërmarra në javën e 5-të kundër informalitetit. Hysaj tha se në këto 5 javë janë kontaktuar 2800 tatim-pagues.

Nder te tjera, Hysaj shtoi se po punohet për ligjin e faljes, ku deri tani kanë përfituar 7030 tatim-pagues.

Hysaj beri me dije se shkeljet e bizneseve konsistojnë kryesisht në mos-lëshimin e kuponit tatimor dhe mos-mbajtjen e kasës.

Lexoni dhe kete

MASAT NDAJ ZJARREVE, TAKIM NE LEZHE

Një pjesë e zjarreve janë të qëllimshme, ndaj e gjitha puna duhet të përqëndrohet në …