Wednesday , 17 January 2018

TATIM-TAKSAT SHKODER: FALIMENTOJNE 5 BIZNESE

Drejtoria Rajonale e Tatim-Taksave del sa me pak ne terren dhe kjo fale sistemit, pasi vete subjektet paraqiten prane kesaj drejtorie per tu konsultuar ne menyre qe te mos kete shkelje te ligjit. Nje gje e tille u be e ditur nga drejtori i Drejtorise Rajonale te Tatim-Taksave, Hysen Hysaj, gjate nje prononcimi per mediat, i pyetur per kontrollet e ushtruara ne qytetin e Shkodres.

Por, Hysaj komentoi edhe falimentimin e 5 bizneseve ne qytetin e Shkodres, qe sipas tij nuk eshte nje numer i madh.

Per te argumentuar nje gje te tille, Hysaj beri te ditur se jane rreth 2 600 subjekte qe paraqesin bilance prane drejtorise rajonale te tatim-taksave, prandaj falimentimi i 5 bizneseve nuk perben nje numer te madh.

Lexoni dhe kete

ISH KREU I ARRSH-SE PADITET NË PROKURORI, 54 MLN USD DËM NË RRUGËN TIRANË-ELBASAN

Ministri i Infrastrurës dhe Energjisë Damian Gjiknuri ka kallëzuar në Prokurorinë e Krimeve të Rënda …