Sunday , 27 September 2020

Tatimet: Biznesi 3 dite kohe per vetedeklarimin!

Biznesit i mbeten tre dit koh pr t br deklarimin e pagesave pran administrats tatimore, lidhur me TVSH-n, Tatimin mbi t Ardhurat n burim, taksat dhe tarifat nacionale. Burime zyrtare t Drejtoris s Prgjithshme t Tatimeve bjn me dije se 22 janari sht afati i fundit pr t br deklarimin, pr periudhn dhjetor 2014.

Brenda ktij afati biznesi nuk do t ngarkohet as me gjoba dhe as me kamatvones. Ndrsa lidhur me pagesat e sigurimeve shoqrore dhe atyre shndetsore afati pr deklarimin e tyre sht deri n 27 Janar. ka do t thot se t gjith subjektet q duhet t bjn deklarimin e pagesave e detyrimeve q lidhen me kontributetet e detyrueshme t sigurimeve shoqrore dhe shndetsore si dhe t tatimit mbi t ardhurat nga punsimi t periudhs Dhjetor 2014, kan edhe 8 dit koh pr t kryer kt procedur.

Drejtoria e Prgjithshme e tatimeve njofton se edhe n kt rast nuk do t paguhet as gjoba dhe as kamatvonesa pr deklarimin e pagesave t sigurimeve shoqrore dhe Tatimit mbi t ardhurat nga punsimi pr tatimpaguesit e Biznesit t vogl t cilt deklarojn dhe paguajn pr 3-mujorin Tetor Nntor – Dhjetor 2014. Shkak i vonesave n deklarimin e muajit dhjetor 2014 sht br instalimi i nj sitemi t ri elektronik t tatimeve, ndaj administrata ka hequr penalitetet.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …