Monday , 26 February 2018

“TE DREJTAT E GRAVE NE TREGUN E PUNES”

“Te drejtat e grave ne tregun e punes” ishte titulli i trajnimit te organizuar kete te Premte ne Qendren e Informimit te Bashkimit Evropian Shkoder. Ky trajnim vjen fale bashkepunimit mes Qendres se Informimit te BE-se Shkoder dhe Drejtorise Rajonale te Punesimit me Inspektoratin e Punes, nje projekt i financuar nga BE. Rozafa Zmijani, drejtoreshe e Drejtorise Rajonale te Punesimit Shkoder, foli per qellimin e ketij takimi, ku tha se grate kerkojne nje pune por duhet te jene te pergatitura se si ta kerkojne kete pune.

Ndersa, Agim Shimaj, kryeinspektor i Inspektoriatit te Punes Shkoder, u shpreh se ka nje permiresim ne marredheniet dhe kushtet e punes.

Ne kete trajnim moren pjese grate pune-kerkuese te Qarkut Shkoder duke perfshire bashkite ku zbatohet projekti WOMEN.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …