Saturday , 16 January 2021

“TË GJITHË TË NDRYSHËM, TË GJITHË TË BARABARTË”

Një workshop me temë “Të gjithë të ndryshëm, të gjithë të barabartë” është organizuar në qytetin e Shkodrës. Takimi vinte në kuadër të fushatës kundër diskriminimit të gjitha formave në shoqëri dhe në sport në veçanti. Kjo fushatë është iniciativë e Fare Network dhe organizohej nga shoqata “Intelektualët e rinj, Shpresë” në bashkëpunim me Zyrën Rajonale të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi.

Në këtë takim merrnin pjesë të rinj të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

RESTAUROHET KISHA E “SHEN BARBARES” NE PLLANE TE LEZHES

Në oborrin e kishës mesjetare “Shën Barbara” në Pllanë të Lezhës u zbulua obelisku që …