“TË LIDHIM ZEMRAT ME ZOTIN”

Një qënie mikroskopike ka arritur të izolojë gjithë botën. Prandaj, duhet të lidhim zemrat me Zotin. Kështu shprehet imami i xhamisë së Parrucës në qytetin e Shkodrës, Durim Kasemi.

Nga xhamia e Parrucës, imam Kasemi mbajti një ligjërata me temë: “Mbështetja në Krijuesin e gjithësisë”.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …